Tässä tulisi viimein kolmas osa! Olen suunnitellut tarinaani jo pitkälle ja pelattuakin on tullut vähän enemmän. Ehkä nyt tulisi vähän tiuhempaa päivitystä. Mutta osaan siis! Enjoy ;)

061.jpg

Taneli ei ollut järkyttynyt kuulleestaan. Sisimmässään hän huusi apua. Mitä nyt tehtäisiin? Tanelin täytyisi valita neidoista toinen, mutta kumpiko? Ja se oli tehtävä äkkiä, ennenkuin koko naapurusto kuulisi tästä sotkusta. Huono mainehan siinä tulisi.

062.jpg

Cassandra oli aivan varma, että oli voittanut Tanelin itselleen, mutta kuinka asiat tosiaan olivat?

Cassandran täytyi soittaa isälleen, että oli raskaana. Hän oli tyystin unohtanut ilmoittaa tämän iloisen asian perheelleen.

"Hei isä. Minä täällä. Cassandra. Haluaisin vain ilmoittaa, että toiveeni on viimein totetunut. Olen raskaana! Ja vieläpä maailman ihanimmalle miehelle Taneli Haaveiselle." Cassandra puhui niin ettei muistanut edes vetää henkeä välissä.

"Kultaseni sehän on hienoa! Toivottavasti tämä mies pitää sinusta hyvää huolta. Muuten hän saa kärsiä!" Janus sanoi iloiten, mutta tiukkana.

"Isä. Olen varma ettei hän satuta minua. Voit olla ihan huoletta. Pian hän muuttaa luokseni ja voitte muuttaa Tiinan kanssa tänne takaisin." Cassandra sanoi, ajatellen samalla, että hän saisi nyt ihan oman perheen. Sellaisen mistä hän oli aina unelmoinut. Aviomies ja paljon lapsia.

063.jpg

Samaan aikaan Haaveisella. Taneli käveli kotioven rappuset ylös ovelle. Hän huokaisi ja väänsi kahvasta. Ovi aukesi ja yläkerrasta kuului Tanjan huuto. Taneli oli valppaana. Hän sulki oven ja juoksi salamana yläkertaan. Sieltä hän löysi vaimonsa synnyttämästä. Kivut olivat kovat. Taneli ei tiennyt mitä tehdä. Tanja huusi apua, mutta turhaan. Taneli seisoi vain paikallaan katsellen vaimonsa kärsiessä.

064.jpg

Pian Tanja lakkasi huutamasta ja piteli sylissään vastasyntynyttä poikaa. Poika sai nimekseen Tommi Petteri Haaveinen. Taneli seisoi vieläkin järkyttyneenä paikallaan, mutta havahtui pian Tommin itkuun. Tanja antoi pojan Tanelille, joka katsoi poikaa kuin aarretta.

065.jpg

Kipu Tanjan vatsassa syttyi uudelleen. Tanja karjaisi kerran. Niin lujaa kuin jaksoi. Taneli ei edes uskaltanut katsoa mitä oli tapahtunut. Hän piteli poikaa sylissään ja kääntyi hiljakseen Tanjaan päin. Tanelin silmät suurenivat hetkessä. Tanja piteli käsivarsillaan toista vastasyntynyttä poikaa. Poika sai nimekseen Teemu Taneli Haaveinen (muistaakseni. En ole varma nimestä. Unohdin sen ja muistaakseni se oli Teemu ::::) Täytyy tarkistaa.)

"Kulta" Taneli sai sanottua. "Et arvaakkaan kuinka onnekas olen, kun minulla on tuollainen vaimo kuin sinä."

"Minä tässä aika onnekas olen. Meidän täytyy laajentaa taloa, tai tehdä Timon huoneesta kaksosten huone" Tanja lisäsi.

066.jpg

Muutamaa tuntia myöhemmin oli Cassandran aika synnyttää. Cassandra huusi turhaan. Talossa ei ollut ketään muuta, kuin hän. Kukaan ei kuullut. Tämä oli Cassandran ensimmäinen synnytys ja se otti koville. Kipu vihloi ilkeästi ja vatsaa poltti.

067.jpg

Kipu lakkasi ja pian Cassandra piteli käsivarsillaan myös vastasyntynyttä poikaa. Poika sai nimekseen Janus Herman Goottila.

"Voi kun sinä olet suloinen! Juuri sinä! Minun oma pikkuprinssini" Cassandra jutteli pojalle.

068.jpg

Pian kipu vihlaisi uudestaan ja Cassandra kaatui lattialle. Hän huusi minkä kurkustaan pystyi. Cassandrasta tuntui siltä, että tämä oli hänen loppunsa. Kipu oli sanoinkuvaamatonta. Cassandra sulki silmänsä. Hän luuli kuolleensa kun yhtäkkiä kipu lievittyi. Cassandra oli saanut tytön! Prinsessa sai nimekseen Johanna Kristiina Goottila.

069.jpg

Johanna oli ehdottomasti Cassandran suosikki näistä kahdesta. Eihän äidillä saisi olla suosikkia, mutta Cassandra oli erilainen. Hän käveli alakertaan laitettuaan kaksoset nukkumaan. Cassandra otti puhelimen käteensä ja näppäili tutun numeron.

"Hei Taneli. Minä tässä Cassandra. Sinulle syntyi juuri kaksoset. Tyttö ja poika. Toivottavasti tulet pian katsomaan heitä..."


Tässä oli sitten tämä kolmas osa. Seuraava osa on tulossa kutakuinkin pian. Kommentteja!<3