Tässä olisi nyt sitten neljäs osa. En tiedä miksi teen aina tälläisen sepustuksen osan alkuun ja loppuun, mutta se on tylsän näköistä jos on vain tarina 8) No mutta tein tästä vähän pitemmän ja sillai. Toivottavasti tykkäätte ::::)

terhakainen001.jpg

Tältä näyttää Terhakaisten talo edestäpäin. Se on yksinkertainen omakotitalo. Terhakaiset ostivat sen, kun muuttivat Kaunialaan. Tiinaa ärsyttää se, että naapureilla on samanlaiset talot.

terhakainen002.jpg

Ja tässä takaapäin. Tontti on muuten aika tyhjä. Pari palmupuuta on istutettu.

terhakainen003.jpg

Ovesta sisään astuessa aukeaa olohuone. (Anteeksi en osaa laittaa asetuksia niin ettei portaat katoaisi!) Pöydällä näette Tiinan entisen aviomiehen uurnan.

terhakainen004.jpg

Ruokailutila on sopivankokoinen ja sisustettu punaisella. Terhakaiset eivät ole mitä parhaimpia sisustajia.

terhakainen005.jpg

Keittiö on samassa tilassa, kuin ruokailutila. Punaiseen sisustukseen on sekoitettu hyppysellinen keltaista. Ihan mukava yhdistelmä.

terhakainen006.jpg

Tiinan makuuhuoneessa on parisänky, koska hänellä oli aviomies, joka on jo kuollut. Ehkäpä sänkyyn pääse jonain päivänä joku toinen.

terhakainen007.jpg

Tältä näyttää Niinan makuuhuone. Sievästi sinisellä sisustettu.

terhakainen008.jpg

Wc ja kylpyhuone on yhdistetty ja tilaa on aivan riittämiin. Wc-pönttö jäi pois kuvasta!

terhakainen009.jpg

Kurkistetaanpas Tiinan ja Niinan menneisyyteen. Tässä ovat ylpeät kaksosten vanhemmat. Niina on tullut äitiinsä, kun taas Tiina on tullut vähän molempiin.

terhakainen010.jpg

Tiina ja Niina asuivat aika rikkaassa perheessä ja talo oli todella upea. Tiina jäi usein hieman varjoon, sillä heidän äitinsä piti hieman enemmän Niinasta, ja heidän isänsä oli niin paljon töissä.

terhakainen011.jpg

Vuodet vierivät. Herra ja Rouva Terhakainen kuolivat ja Tiina ja Niina aikuistuivat ja muuttivat Kaunialaan. Ainut huonopuoli tällä puolella Kaunialaa oli, että siellä hiipparoi aika usein varkaita.

terhakainen012.jpg

Tiina oli löytänyt unelmiensa kumppanin Mikael Vapaalan. Häät pidettiin Kaunialan kirkossa ja juhlat Kaunialan yhteisötontilla.

terhakainen013.jpg

Mikaelin kuoleman ja Johannan katoamisen (Mikaelin sisko) jälkeen Terhakaiset ja Goottilat ystävystyivät. Nähkääs Johanna oli Januksen aviovaimo.

terhakainen014.jpg

Tässä on Tiina Terhakainen. Mammonatavoitteinen nainen pitää vähän vanhemmista miehistä ja on päättänyt saada Januksen omakseen.

terhakainen015.jpg

Tässä taas Niina Terhakainen. Romantiikkatavoitteinen nainen ei ole vielä löytänyt sitä sielunkumppaniaan, muttei ole luovuttanutkaan.

terhakainen016.jpg

Tiina oli vanhempien kuolemastaa lähtien halunnut rikastua. Hiusten pidennykset maksoivat maltaita. Ensimmäiseksi täytyi antaa se vaikutus, että oli rikas. Ja mikäs muu kuin ulkonäkö sen kertoisi?

terhakainen017.jpg

Ja tässä Niina Terhakainen. Hän otti itselleen myös hiustenpidennykset.

terhakainen018.jpg

Janus sattui kulkemaan ohitse ja Tiina kutsui hänet oitis vierailulle.

"Voi miten kaunis oletkaan Tiina! Kaunistut päivä päivältä enemmän ja enemmän!"

terhakainen019.jpg

Janus ja hänen poikansa Aleksanteri olivat muuttaneet pois kotoaan ja etsivät nyt uutta asuntoa. Se oli vain väliaikaista. Tiina pyysi miehiä muuttamaan luokseen ja he suostuivat. Niina teki lähemmin tuttavuutta Aleksanterin kanssa. Olihan heillä samat kiinnostuksen kohteet.

terhakainen020.jpg

Mikaelin ja Tiinan aviovuoteelle tuli käyttöä. Janus oli jo vanha ja he tahtoivat hieman juhlia heidän ensimmäistä yhteistä kotiaan.

terhakainen021.jpg

"Mitä ihmeellisiä ääniä yläkerrasta kuuluu? Ja mihin isä ja Tiina katosivat?" Aleksanteri kysyi ihmeissään.

"Öö tuota... Tiina ja Janus menivät... öö katsomaan... öö... ELOKUVAA! Juuri niin. He menivät katsomaan elokuvaa. Siitä tuo ääni on peräisin" Niina sanoi hieman hymyillen.

terhakainen022.jpg

Januksen kunto oli hieman laskenut, joten oli aika hankkia se takaisin. Helppoa se ei ollut tuollaiselle vanhukselle, mutta ajan myötä tähän tottuisi.

terhakainen023.jpg

Tiina aikoi rikastua nopeasti. Eli oli hankittava töitä. Tiina oli aina halunnut olla kuuluisa baletti tanssija, ja tanssiuralla oli kuin sattumalta yksi vapaapaikka.

terhakainen024.jpg

Tanssiminen vaati kuntoa aikalailla, joten myös Tiinankin oli treenattava. Ja täytyihän näyttää hyvältä, jos joku naapurustosta pitäisi jotain kutsuja tai tanssiaisia.

terhakainen025.jpg

Tiina sai hetkessä vartalon, mistä hän oli unelmoinut. Siihen tarvittiin vain aikaa ja kovaa treenaamista!

terhakainen026.jpg

"Hei Tiina! Haluaisin vain kysyä, että oliko se hyvä elokuva mitä katsoitte isän kanssa yläkerrassa?" Aleksanteri kysyi silmät suurina.

"Elokuva?" Tiina hämmästyi ja katsahti Niinaan päin. "Ai se elokuva! Joo olihan se ihan kelpo pätkä, mutta se oli K18 joten sinä et voi katsoa sitä"

terhakainen027.jpg

Ilta pimeni ja murtovarkaat lähtivät taas öillisille työkeikoilleen. Kuinka ollakkaan yksi heistä eksyi Terhakaisten talon edustalle. Murtohälytin alkoi soida ennenkuin varas ehti viedä mitään. Hätääntyneenä hän etsi katseellaan edes jotain ryöstösaalista.

terhakainen028.jpg

Keittiössä Niina oli aivan kauhuissaan.

"Aleksanteri! Älä liiku. Jos murtovaras huomaa meidät se voi tappaa meidät yhdellä laukauksella."

terhakainen029.jpg

Poliisi saapui pian paikalle. Nyrkit heiluivat siihen malliin, että varkaasta luultiin pääsevän, mutta poliisi hävisi.

"Pahoitteluni. Murtovaras pääsi pakoon" Poliisi sanoi hieman nolona.